Марокко

Марокко
Перелік основних документів

Для дорослих:

1. Закордонний паспорт (оригінал).

  • закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 90 днів від дня закінчення подорожі;
  • у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;
  • посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено!

2. Дві кольорові фотокартки (3,5 см * 4, 5 см).

  • розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 70-80% фотографії повинне займати лице;
  • фото мають бути чіткими, однаковими і зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство;
  • фотографії подаються всіх туристів, включно з дітьми будь-якого віку.

3. Копія внутрішнього паспорта.

  • для громадян інших країн – посвідка на проживання;

4. Анкета туриста.

  • роздруковується на кожного туриста;
  • турист власноруч повинен поставити підпис.

5. Копія свідоцтва про шлюб/ розлучення/ смерть одного із подружжя.

6. Довідка з місця роботи.

  • має бути вказано: дата прийому на роботу, посада, заробітна плата за останні 3 місяці (рекомендований оклад від 3500 грн.), гарантія збереження посади та окладу на період подорожі;
  • на фірмовому бланку, з адресою та контактними стаціонарними телефонами установи, що видала довідку;
  • довідка повинна бути завіреною оригінальною печаткою та підписом директора і головного бухгалтера установи;
  • у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер;
  • довідка дійсна для подачі протягом 30 днів від дати видачі установою.

7. Ксерокопія ідентифікаційного коду.

Додаткові документи

Для дітей та школярів:

1. Дитячий проїзний документ

  • дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи;
  • до 16 років діти можуть бути вписані в закордонні паспорти батьків або того з батьків, з ким дитина подорожує;
  • фотографія дитини вклеюється в паспорт батьків з 5 років;

2. Копія свідоцтва про народження.

  • якщо дитині вже 16 років, копія загальногромадянського внутрішнього паспорта;

3. Нотаріально завірена копія дозволу на виїзд дитини від мати/батька

  • в разі якщо дитина їде з одним з батьків або від обох батьків, якщо дитина подорожує сама;
  • оригінал доручення залишається у туристів для пред'явлення на кордоні.

4. Довідка з місця навчання.

  • із зазначенням адреси, телефону, підписана директором та завірена печаткою;
  • на період літніх канікул довідка не обов'язкова.

Для приватних підприємців:

1. Копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності.

2. Довідка з податкової інспекції про доходи за останні 6 місяців або копія звітів за останні 2 квартали.

032 243 77 22
067 671 38 83
79017, м.Львів
вул. К.Левицького,97